Over Al Hoceima

Info
Groothandel in Levensmiddelen

Missie
Wij streven ernaar alle kennis over zowel producten als markt op het gebied van buitenlandse levensmiddelen in huis te hebben. Hiermee kan Al Hoceima import & export b.v. haar klanten een compleet assortiment aanbieden en een goed advies geven.

Beschrijving
Sinds 1977 geeft Al Hoceima kleur aan buitenlandse levensmiddelen producten, later werd Al Hoceima import & export b.v. ontwikkelt en genoemd. Van vers tot gekoelde, van conservenproducten tot diepvriesproducten. AL Hoceima import & export B.V. is een levensmiddelengroothandel bedrijf en werd opgericht door de heer B. Aouragh. Al drie generaties lang is het bedrijf gespecialiseerd in buitenlandse levensmiddelen. In de loop der jaren heeft Al Hoceima import & export B.V. een goede reputatie weten op te bouwen. Het bedrijf geniet landelijke bekendheid door jarenlange ervaring en gedegen vakmanschap. De wensen en behoeften van de klant staan voorop. Met groot assortiment wordt de klant optimaal bediend.

Onder hetzelfde dak is naast Al Hoceima import & export B.V. Bakkerij Al Hoceima B.V. gevestigd. De Bakkerij is een bedrijf dat is gespecialiseerd in groothandel van Marokkaanse en Turkse broden. Beiden bedrijven werken intensief samen voor goede kwaliteit en service. Een garantie voor een uiterst professionele aanpak!